Beleggingsmakelaardij

Onroerend goed vertegenwoordigt kapitaal. In vele gevallen gaat het om een aanzienlijk deel van het bedrijfskapitaal. Vanzelfsprekend is het van groot belang om weloverwogen te handelen bij het verwerven of verkopen van onroerend goed.

Amstelkroon is zich terdege bewust van dit belang wanneer zij haar opdrachtgevers adviseert over de beleggingsmogelijkheden van dit vermogen. Of het nu gaat om sale-and-lease-back, uitbreiding van een beleggingsportefeuille of een reguliere aan- of verkoop. In alle gevallen betreft het een strategische beslissing die een grondige kennis op het gebied van de vastgoedmarkt vereist om tot een optimaal resultaat ofwel maximaal rendement te komen.

Amstelkroon treedt op als adviseur en is tevens actief als asset manager. Amstelkroon houdt zich eveneens bezig met acquisitie en uitvoering en staat haar opdrachtgevers derhalve gedurende het hele traject terzijde. Dankzij het uitgebreide relatienetwerk, gedreven medewerkers, een goede timing, gevoel voor vastgoed en verstand van beleggen weet Amstelkroon tot geslaagde transacties te komen.